Luokka Värityyppi ja tyyli

Kosmetologit, auta minua löytämään itseni
Värityyppi ja tyyli

Kosmetologit, auta minua löytämään itseni

Hei, kauniit tytöt! Kuten muistan itseni, olen aina rakastanut ja rakastanut meikkiä alaston tyyliin. Minulle tämä on win-win-vaihtoehto. Kosmeettisesta laukustani ei löydy yhtäkään kirkkaan sävyn huulipunaa ja todellakin sävyjä, jotka eivät ole alastomia. Ei siksi, että en pidä heistä, vaan koska pelkään vain ottaa heidät.

Lue Lisää
Värityyppi ja tyyli

Kosmetologit, auta minua löytämään itseni

Hei, kauniit tytöt! Kuten muistan itseni, olen aina rakastanut ja rakastanut meikkiä alaston tyyliin. Minulle tämä on win-win-vaihtoehto. Kosmeettisesta laukustani ei löydy yhtäkään kirkkaan sävyn huulipunaa ja todellakin sävyjä, jotka eivät ole alastomia. Ei siksi, että en pidä heistä, vaan koska pelkään vain ottaa heidät.
Lue Lisää